Nieuw producten: de Kite Pro reeks

Nieuw producten: de Kite Pro reeks

23 januari 2023

Na een intensieve periode van ontwikkeling zijn nu ook alle formaliteiten rond voor de Kite Pro reeks. Deze reeks nieuwe producten is tot stand gekomen op basis van feedback en ervaringen van verschillende afnemers van de eerdere Kites. Tijdens de ontwikkelingen is gekeken naar de huidige standaarden op gebied van veiligheid waardoor de vernieuwe Pro lijn niet alleen een hoger comfort maar bovendien ook hogere bescherming biedt. Op deze manier is de Pro lijn een perfecte stap om weer up-to-date te worden wat betreft veiligheid. We vertellen graag welke verbeteringen er zijn doorgevoerd en waarvoor elk model juist geschikt is

De Kite Pro Vision

De Kite Pro Vision (meer info) is het basismodel in de nieuwe Pro-line. De Kite Pro Vision is de verbeterde versie van de blauwe Kite Standaard. Allereerst is de Kite Pro Vision, net als alle andere modellen van de Pro-line, voorzien van een verbeterde motor unit. Bij deze motor unit zijn de accu en filter verder naar achteren geplaatst, hierdoor is de gewichtsverdeling van de Kite enorm verbeterd. Door het filter verder naar achteren te plaatsen zal het filter minder rondvliegend stof binnenzuigen, waardoor het filter nog langer zal meegaan!

Naast de nieuwe motorunit is de Kite Pro Vision voorzien van een nieuw vizier, hierdoor profiteer je van meer zicht en draagcomfort door de ruimere opzet. Door het nieuwe vizier en motor unit is deze Kite perfect in balans, hierdoor is de belasting voor de nek nihil.

De Kite Pro Vision is het basismodel van de Pro-line en daardoor geschikt voor een divers aantal werkzaamheden. Denk aan reinigingswerkzaamheden, metaalbewerking, de agrarische sector, de zorg, verschillende bouwwerkzaamheden en nog veel meer. 

De Kite Pro Multivision

De Kite Pro Multivision (meer info) is de verbeterde versie van de Kite Welding. Zoals bij de gehele Pro-line is de Kite Pro Multivision voorzien van de verbeterde motor unit. Naast de verbeterde motor unit is de Kite Pro Multivision voorzien van een nieuw lasvizier, wat voorzien is van allerlei moderne toepassingen. Zo wordt het lasvizier automatisch donker, beschikt het over verschillende lichtsterktes die te regelen zijn via de buitenzijde, een regelaar voor de vertraging en een zonnecel waardoor het lasvizier automatisch oplaadt!

De Kite Pro Multivision is geschikt voor allerlei las- en slijpwerkzaamheden in verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan productielassen, machine-industrie, transportmiddelen-industrie of constructiewerk. 

De Kite Pro Heavy Duty

De Kite Pro Heavy Duty (meer info) is een nieuw model, wat het meeste lijkt op de Kite EPR. De Kite EPR was gemaakt voor de eikenprocessierups bestrijders, waarbij de Kite Standaard voorzien werd van een waterdicht PU gecoat stretchdoek. De nieuwe Kite Pro Heavy Duty beschikt over hetzelfde waterdichte PU gecoat stretchdoek.

Bij de Kite Pro Heavy Duty is het vizier verwerkt in het doek, waardoor de aansluiting perfect is. Aan de binnenzijde is een kraag verwerkt die de gebruiker kan aantrekken, zo kunnen er geen irriterende of gevaarlijke stoffen in de hals van de gebruiker komen. En uiteraard is de Kite Pro Heavy Duty ook voorzien van de nieuwe motor unit, waardoor onder andere het gebruiksgemak en comfort sterk is verbeterd.

De Kite Pro Heavy Duty is voor verschillende werkzaamheden toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan processierupsbestrijding, productie met irriterende stoffen en materialen, werkzaamheden waarbij heel veel stof vrij komt of industriële reiniging van onder andere machines en sterk vervuilde plaatsen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie? Neem contact op en we helpen je graag verder.