De VanderGrinten kap: terug van weggeweest

De VanderGrinten kap: terug van weggeweest

09 april 2024

In een tijd waarin innovatie de norm is, herleeft een icoon van adembescherming: de VanderGrinten luchtkap. Meer dan een eeuw geleden, werd de allereerste VanderGrinten kap geboren. In de decennia die volgden, veroverde de luchtkap snel de harten – en hoofden – van professionals in Nederland en België. Hoewel de oorspronkelijke luchtkap al enige tijd niet meer beschikbaar is, blijven er tot op de dag van vandaag verschillende gebruikers trouw aan hun exemplaar. Zo is de VanderGrinten kap niet alleen toonbeeld van ademveiligheid maar ook dat van een duurzaam en betrouwbaar product.

Verbeterde bescherming, onveranderd draagcomfort

Het tijdloze principe van de VanderGrinten luchtkap is onveranderd gebleven. Met zijn unieke ontwerp rustend op de schouders van de drager, elimineert het de noodzaak van een traditionele hoofdband, waardoor gebruikers vrij kunnen bewegen binnen de kap. Het hoge draagcomfort was kenmerkend voor de VanderGrinten kap, bij de ontwikkeling van de nieuwe versie is hier dan ook veel aandacht aan besteed.

Door gebruik te maken van de modernste productietechnieken en hoogwaardige materialen biedt de vernieuwde VanderGrinten luchtkap een nog hogere bescherming dan zijn voorganger. Een goede afdichting zorgt ervoor dat er geen vervuiling uit de werkomgeving de kap kan binnendringen.

Of het nu gaat om bescherming tegen stof, chemicaliën of andere gevaarlijke stoffen, de VanderGrinten luchtkap staat klaar om de uitdaging aan te gaan en de drager te allen tijde veilig te houden. De Vandergrinten kap behoort tot de onafhankelijke adembescherming systemen en wordt aangesloten op het persluchtnet.

Als symbool van duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatie blijft de luchtkap een onmisbaar onderdeel van de uitrusting van elke professional die waarde hecht aan zijn welzijn en veiligheid. Ontdek vandaag nog de kracht van de vernieuwde VanderGrinten luchtkap.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie? Neem contact op en we helpen je graag verder.